В рамках партнерства сторони планують суттєво покращити можливості дизайну пакування, розробивши «сучасні технології цифрового друку, обладнання та послуг».

«Рішення, створені SEE та Koenig & Bauer, дозволять значно швидше масштабувати та доставляти цифрові друковані матеріали, даючи змогу власникам брендів просувати продукти, комуні куючи зі споживачами споживачами за допомогою вдосконаленого цифрового пакету», — йдеться у заяві Koenig & Bauer, опублікованій 27 квітня. Результатом партнерства стануть кобрендовані цифрові друкарські машини. Серія цифрових друкарських машин RotaJET від Koenig & Bauer міститиме інтелектуальну власність, програмне та апаратне забезпечення SEE Prismiq, яке було запущено торік та, як кажуть, «дає змогу власникам брендів пришвидшити вихід на ринок завдяки вищій якості та економічно ефективнішому дизайну».

«SEE рада співпрацювати з Koenig & Bauer, щоб покращити нашу здатність до цифрового перетворення, — сказав Тед Доені, президент і генеральний директор SEE. — Технологія SEE Prismiq допоможе Koenig & Bauer перетворити друкарські платформи з аналогових на цифрові, а Koenig & Bauer зможе прискорити та підвищити надійність і ефективність цифрових рішень SEE».

Генеральний директор Koenig & Bauer Андреас Плеске додав: «Ми пишаємося тим, що посилюємо партнерство з SEE. Це сильний і ефективний каталізатор для подальшого розвитку нашої стратегії цифрового друку та ініціатив щодо цифрових продуктів. Також цей крок зміцнює позиції наших ЦДМ серії RotaJET для подальшого промислового успіху. Для посилення нашого широкого асортименту машин і ПЗ для ринків друку та паковання ми покладалися на успішні угоди про співпрацю впродовж багатьох років. Унікальна співпраця з SEE дасть нам змогу створити величезний потенціал для технологічного прогресу та розвитку бізнесу для обох партнерів».

Наприкінці минулого року Sealed Air Corporation була зареєстрована на Нью-Йоркській фондовій біржі і має обсяг продажів у $5,6 млрд, а також інвестувала $8 млн в ізраїльського виробника цифрового післядрукарського обладнання Highcon.