Bobst надає комплексні рішення, які допомагають замовникам розширити бізнес та знайти найприбутковіші та найекологічніші способи забезпечити максимальну продуктивність та мінімізувати відходи. Компанія уклала договір з tesa для надання комплексних рішень у галузі друку та виробництві паковання.

tesa відома як постачальник удосконаленого двостороннього скотчу та рукавів для монтажу друкарських форм, склеювальних стрічок, пористих амортизуючих матеріалів та іншої допоміжної продукції, що використовується машинах флексодруку планетарної та лінійної побудови при виробництві гнучкого паковання, етикетки, коробок з картону. Завдяки клейким стрічкам tesa, що оптимально підходять для всіх видів застосувань, замовники Bobst зможуть працювати з добре відомим стандартом, що допоможе економити час при підготовці накладу та налаштуванні машини, скоротити відходи та виготовляти високоякісну продукцію з більшою послідовністю та повторюваністю.

Об’єднавши зусилля, компанії зможуть ефективніше використовувати свої глибокі знання вимог ринку та технічні можливості для розробки нових, індивідуальних рішень у відповідь на термінові потреби клієнтів та змінні вимоги ринку.

Угода набула чинності у січні 2023 р.