Agfa Offset Solutions працює більш ніж у 75 країнах світу і постачає рішення для додрукарської підготовки для офсетного друку. Фірма представлена на всіх етапах виробничо-збутового ланцюжка додрукарської підготовки, пропонуючи широке портфоліо офсетних форм, поліграфічної плівки, обладнання та послуг, а також ПЗ та хімікатів.

«Ця угода дасть змогу Agfa зосередитися на інших зростаючих сегментах ринку, що має вирішальне значення для нашого майбутнього успіху», — сказав Паскаль Журі, президент та головний виконавчий директор Agfa-Gevaert Group. Обіг групи, включаючи підрозділ Offset Solutions, у 2022 р. становив €1 857 млн.

Aurelius оголосила про перейменування цього бізнесу на ECO3.

Фредерік Дехінг, глобальний керівник відділу продажів: «Хоча наш бренд, логотип та кольори змінюються, для наших клієнтів нічого не зміниться. Вони можуть покладатися на свого надійного менеджера по роботі з клієнтами та інженера з обслуговування, на портфель інноваційних продуктів, які вони купують у ECO3».

Маючи прямий продаж та сервісні організації у більш ніж 30 країнах, з виробничими потужностями в Європі, Америці та Азії, а також за підтримки Aurelius, Agfa заявляє, що ECO3 стійко просуватиме існуючі та нові бізнес-ініціативи.

Подібна назва (ECO³) вже використовувалася Agfa раніше для позначення фірмового пакету рішень для економії поліграфічних ресурсів.