Такаакі Хагівара змінив Цукасу Такасаву, якого призначили на нову посаду з розвитку бізнесу в Сінгапурі. Такаакі Хагівара отримав ступінь бакалавра англійської мови та літератури в Університеті Кіото Сангіо, який закінчив у 1990 році. Того ж року він приєднався до OKI, спочатку прийшовши в компанію у відділ продажів і маркетингу за кордоном.

Такаакі обіймав чимало керівних посад в OKI, у т.ч. в — керуючого директора OKI Systems (UK) Ltd. у 2013-2018 рр., де відповідав за формування позиції компанії в бізнесі, ринки друкарських рішень для бізнесу, виведення документів і управління ними, одночасно розвиваючи стосунки з каналами та діловими партнерами та основними бізнес-клієнтами у Великобританії, Ірландії та Північному регіоні.

На своїй новій посаді керуючого директора OKI Europe Хагівара продовжить розробку рішень для вертикалей і нових застосувань на ринку технологій професійного друку в регіонах EMEA та Індії, а також досліджуватиме можливості застосування технології OKI, яка вже комерціалізовано в інших регіонах.

«Я з нетерпінням чекаю можливості очолити OKI Europe на цьому захоплюючому новому етапі розвитку компанії. Після періоду трансформації OKI Europe зосереджена на технологіях друку, розширюючи свої вертикалі та сфери застосування, включаючи етикетки та паковання, а також досліджуватиме впровадження додаткових технологій у регіоні EMEA, які вже є комерційно доступними в Японії», — сказав Хагівара.

Група OKI, регіональною штаб-квартирою якої є OKI Europe, має широке портфоліо інноваційних технологічних рішень, які охоплюють пристрої дистанційного зондування (IoT), передові акустичні технології та периферійні обчислення тощо.

«Я впевнено передаю свої обов’язки Такаакі Хагівара. Це захоплюючий час для OKI Europe, і з призначенням Хагівари OKI Europe має хороші можливості, щоб скористатися багатьма можливостями технологічних рішень OKI, які можна застосовувати для вирішення реальних проблем як на ринку технологій друку, так і за його межами”, – прокоментував Цукаса Такасава нове призначення.