«Ми дуже пишаємося тим, що можемо таким чином ще більше інтенсифікувати нашу багаторічну успішну співпрацю з Komori», — говорить Крістіан Бауманн, керуючий директор Heinrich Baumann Grafisches Centrum GmbH & Co KG.

Baumann Group є однією з найбільших у Німеччині компаній з продажу поліграфічного обладнання та має майже 100-річний досвід, охоплюючи весь спектр постачань поліграфічної галузі. З 2012 р. є торговельним партнером Komori.

Окрім Baumann Grafisches Centrum, де працюватиме новий центр компетенції, Baumann Group також охоплює кілька інших компаній, які пропонують найширший спектр рішень для поліграфічної галузі, орієнтованих на клієнта.

Ульріх Саузе, комерційний директор Komori Europe: «Як постачальник рішень для друку, ми хочемо запропонувати поліграфічним компаніям максимально можливу підтримку, орієнтовану на майбутнє. Для нас це означає перевищення всіх очікуваних рівнів. Тісне партнерство з Baumann Group і додаткові переваги, які надає наш новий спільний центр компетенцій, дозволяють нам це робити».

Новий центр Baumann запропонує всі елементи промислової компетенції. Йдеться про орієнтовані на клієнта поради щодо швидких та ефективних рішень у всій галузі друку, адаптованих до відповідних потреб окремого клієнта. Спеціально підготовлені інженери працюватимуть пліч-о-пліч із клієнтами, щоб надати відповіді на всі запитання, пов’язані з продуктами та матеріалами Komori: пов’язані з оптимізацією, конкретні чи загальні поради або, у відповідних випадках, з технологічною підтримкою.

Крістіан Бауманн: «Машини Komori відомі своєю надійністю. Наші клієнти в захваті від надшвидкого часу переналаштування та надзвичайної продуктивності машин. Все це забезпечує високу прибутковість. Наша мета — зробити найвищу якість Komori набутком нових клієнтів. Ми переконані, що з нашим ноу-хау та правильним портфоліо Komori ми можемо охопити вимогливий ринок друку в Німеччині у всій його складності.