З 2007 р. Kyocera розширює бізнес цифрового друку для обслуговування нових напрямків у комерційному та промисловому друку. Високошвидкісні струменеві друкувальні голівки Kyocera стали ключовими компонентами промислових струменевих принтерів, завоювавши міцні позиції на ринку завдяки можливості цифрового друку з високими швидкістю та роздільною здатністю.

NIXKA розробляє, виробляє та продає високоефективні та високоякісні струменеві друкувальні системи, а її співробітники мають більш ніж 30-річний досвід роботи в даному секторі. У 2003 році вони брали участь у створенні компанії Impika, що спеціалізується на виробництві струменевих рішень.

2012 р. група продемонструвала кольорову струменеву машину з безперервною подачею матеріалу, що друкує зі швидкістю 375 м/хв. У 2010 р. продемонстровано першу струменеву друкарську машину з безперервною подачею з роздільною здатністю 1200×2400 dpi, але вже в 2013 р. Impika стала частиною Xerox.

Частина команди, що залишилася, зосередилася на подальших розробках і представила в 2016 р. перші гібридні чорнила на водній основі для крейдованих офсетних паперів.

Сьогодні NIXKA використовує флагманські струменеві друкувальні голівки Kyocera, оптимізовані для простого використання клієнтами, які не мають досвіду струменевого друку. Враховуючи тенденцію до друку на замовлення малими накладами, очікується, що попит на рішення NIXKA зростатиме.

Купуючи NIXKA, Kyocera планує розширити свій бізнес на нові ринки. Угода набуде чинності 1 квітня 2023 року.