«У четвертому кварталі 2021 р. ми розпочали продаж бізнесу з виробництва коробкового картону та паковання з нього, а також лісового господарства у Китаї. Продаж дозволить збільшити постачання ресурсів рентабельним підприємствам, які обслуговують зростаючий світовий ринок паковання, включаючи Китай», — йдеться у фінансовому звіті компанії за минулий рік.

У 2022 р. продажі Stora Enso склали €11,68 млрд (зростання 17% порівняно з 2021 р.). Компанія інвестувала по мільярду євро у придбання голландського виробника паковання De Jong Packaging Group та модернізацію КДМ на підприємстві у м. Оулу (Oulu, Фінляндія).

Також Stora Enso закрила паперовий напрямок (Paper division), продавши три паперові фабрики в н.п. Нюмелла (Nymölla, Швеція), Максау (Maxau, Німеччина) та Хюльте (Hylte, Швеція).

Виробничий майданчик Stora Enso в Бейхаї розпочав роботу в 2016 р. Наразі річна виробнича потужність целюлозно-паперового комбінату складає 250 тис. тонн ТММ, заводу з виробництва коробкового картону преміум-класу — 550 тис. тонн. Також Stora Enso належать 70 тис. га плантацій евкаліпту в автономній області Гуансі. У китайському бізнесі компанії задіяно близько 1000 працівників.