Підприємства Adolf Mohr Maschinenfabrik GmbH & Co. KG та Polar-Mohr Maschinenvertriebsgesellschaft GmbH & Co. KG виготовляють високотехнологічне обладнання для поліграфічної промисловості. Через проблеми з постачанням наприкінці серпня Polar Group звернулася до суду з клопотанням щодо процедури реструктуризації.

Під час поглинання було придбано всі активи та зобов’язання. Нова компанія працює за назвою Polar Cutting Technologies GmbH. Китайська філія також перейшла у власність SOL Capital.

«Ми і далі розширюватимемо і зміцнюватимемо наше лідерство за рахунок подальших рішень з автоматизації, які дадуть змогу клієнтам значно підвищити продуктивність і підтримати конкурентоспроможність, — переконаний Томас Рааб, керуючий директор нової компанії Polar Cutting Technologies GmbH. — Я хотів би подякувати всім співробітникам, клієнтам, постачальникам і партнеру з продажу та обслуговування Heidelberg, які підтримували нас на складному етапі розгляду».

Напередодні укладання угоди з SOL Capital група продала свій завод площею близько 50 000 м² у центрі Хофхайма, плануючи збудувати нове виробництво в регіоні Хофхайм-ам-Таунус.

Давній партнер групи Heidelberger Druckmaschinen AG підтримує рішення інвесторів і продовжує забезпечувати продаж та обслуговування продукції Polar по всьому світу. Компанія SOL Capital Management GmbH, розташована у Відні, з 2000 р. надає підтримку компаніям за допомогою фондів у вирішенні питань спадкоємності, реструктуризації та сталого зростання.

Продаж заводських приміщень і вливання нового акціонерного капіталу в рамках поглинання SOL Capital забезпечать списання боргів і виживання Polar Mohr і Adolf Mohr.