Сфера стратегічного співробітництва включає:

  • розробку нових пропозицій продукції;
  • розширення нових сегментів;
  • підвищення ефективності виробництва рахунок використання технології Highcon.

Інвестиції у $8 млн дають право на 15% частку в компанії на п’яту річницю з дати інвестування, а також можливість придбати додаткові частки при майбутніх закупівлях продукції та послуг Highcon на суму до $20 млн впродовж 3 років.

Стратегічне співробітництво включає придбання системи Highcon Beam 2C з постачанням та встановленням у 1 кв. 2023 року. Наявність системи дасть змогу SEE прискорити тестування нових конструкцій та продуктів, а також виробництво та доставку гофропродукції клієнтам.

Виручка SEE, яка постачає рішення для пакувального сектора, у 2021 р. склала $5,5 млрд. Кількість співробітників корпорації — близько 16 500.

«SEE виводить технологію Highcon у сфери, які виходять за межі нашого попереднього бачення ринкових можливостей, — заявив генеральний директор Highcon Шломо Німроді. — В останні місяці Highcon та SEE спільно вивчали застосування рішень та технологій Highcon у різних сферах діяльності. Ми продемонстрували, що Highcon пропонує набагато більше, ніж може здатися на перший погляд».