Наразі Fosber Asia має виробничу площу близько 17 000 м², у т.ч. близько 16 000 м² займає цех збирання та введення в експлуатацію. Через постійне зростання попиту на замовлення існуюча площа майстерні обмежена для майбутнього розвитку Fosber Asia.

2018-2022 рр. — перший п’ятирічний стратегічний план Fosber Asia. У цей період технології та бізнес компанії швидко розвивалися. Продукти варіюються від першої локалізованої версії Pro/Line у ​​вересні 2019 р. до локалізованої версії S/Line 370 у 2021 р. Обсяг зріс більш ніж на 30% з 2018 по 2021 р. У 2023 р. Fosber Asia розпочала другу п’ятирічку, щоб вийти на новий етап розвитку.

Щоб покращити виробничі потужності та виконати стратегічний план компанії на наступні п’ять років, новий завод із передовими промисловими масштабами та інтелектуальними стандартами виробництва дасть змогу реагувати на потреби клієнтів та обслуговувати їх швидше та краще.

Фошань є важливою виробничою базою Китаю й має міцну промислову основу та економічну міць. Завершення будівництва нового заводу допоможе Fosber Asia покращити свої виробничі потужності, закласти міцну основу для майбутнього розвитку бізнесу та стабільно і стійко розвиватися у тривалій перспективі.