Scitex була одним із засновників ізраїльської технологічної індустрії і наразі виробляє цифрове друкарське обладнання для ринку паковання продукції та вивісок. Штаб-квартира компанії — у Нетанії, і донедавна вона управлялася як незалежна одиниця з центром досліджень та розробок, фінансовим, сервісним та маркетинговим відділами, як і Indigo.

Scitex також має завод з виробництва друкарської техніки у Кейсарії та заводи з виробництва чорнил в Кірьят-Гаті та Пуерто-Ріко.

Ізраїльське видання Globes: «HP Scitex — важливий підрозділ в Ізраїлі зі штаб-квартирою в Нетанії, і ми продовжуємо інвестувати в НДДКР, виробництво та зростання бізнесу гофропринтерів. HP продовжує впроваджувати інновації та створювати цінності для клієнтів, і ми, як і раніше, будемо націлені на подальшу цифровізацію промисловості за допомогою гнучкості, креативності та передових технологій».

Компанію Scitex засновано наприкінці 1960-х як виробника обладнання для текстильного виробництва. У 1979 р. компанія змінила напрямок діяльності на поліграфію. У 1980 р. компанія провела IPO на Nasdaq, після чого придбала кілька компаній, що займаються цифровим та широкоформатним друком. Компанія розділилася на два підрозділи, один з яких був пізніше придбаний канадсько-ізраїльською компанією Creo, а другий, Scitex Vision, — компанією HP у 2005 році за $230 млн.