Заснована у 1997 р., виставка Printsource є центром для найкращих творчих талантів та демонструє сотні колекцій міжнародних студій дизайну. Виставка є ключовим ресурсом для тисяч виробників одягу, паперових виробів та домашнього текстилю, роздрібних торговців та каталогів.

Категорії продукції включають чоловічий, дитячий та жіночий одяг, друкований текстиль для ліжка та ванної, декоративні тканини, текстиль для кухні, настінні покриття, штори, а також інші сфери текстильного друку та дизайну.

«Printsource зосереджений виключно на дизайні принтів, — каже генеральний директор і продюсер Массімо Якобоні. — Наша виставка — це мекка творчої наснаги, її мета — допомогти компаніям розробити продукцію, орієнтовану на майбутнє, зібравши дизайнерів текстилю та поверхонь із усього світу».

Printsource – це захід для керівників компаній, які займаються модою та домашнім текстилем, ритейлерів, розробників продукції, дизайнерів та креативних директорів, що робить його ідеальним доповненням до широкого заходу Texworld з пошуку постачальників.