Сьогодні Andritz є одним із технологічних лідерів ринку в гідроенергетиці, целюлозно-паперовій промисловості, металообробній та сталеливарній промисловості, а також у сфері сепарації у комунальному та промисловому сегментах.

 «Те, що починалося у 1852 р. з виробництва металевих виробів, таких як цвяхи, ланцюги та залізні прути, сьогодні є однією з найважливіших компаній та роботодавців у країні. За цим стоять новаторська робота, підприємництво, інноваційна сила та сміливість, що сприяють великим технологічним досягненням. Я з нетерпінням чекаю на можливість вести компанію в майбутнє і писати наступні розділи нашої історії успіху разом з більш ніж 27 000 співробітників по всьому світу», — говорить Йоахім Шенбек, президент і генеральний директор Andritz AG.

За останні кілька десятиліть Andritz Group дуже виросла. Так, з 1990 р. було придбано та інтегровано до групи близько 80 компаній із взаємодоповнювальними портфелями продукції та технологій. Органічне зростання було також забезпечене рахунок досліджень і розробок. Щорічно Andritz витрачає близько 3% виручки на інновації та розробки, вкл. рекомендовані дослідження.

Окрім власних дослідницьких центрів та установок по всьому світу, Andritz активно використовує систему управління ідеями та інноваціями, яка просуває ідеї співробітників аж до внутрішніх стартапів. Завдяки системі Metris в останні роки створено сучасну платформу цифровізації, яку успішно використовують усі чотири напрямки бізнесу.

Від моменту заснування учнівської майстерні у Граці у 1922 р. можливості навчання та підвищення кваліфікації пропонують молодим людям кар’єру в компанії Andritz. Наразі у всій Andritz Group працюють близько 700 учнів, 92 з них – на підприємстві у Граці.

Минулими вихідними компанія відкрила двері в Граці для співробітників, членів їхніх родин та друзів у рамках «Дня сім’ї та друзів». Понад 4000 учасників з усіх австрійських підприємств у Граці, Відні, Раабі, Вайце, Санкт-Пельтені та Лінці зібралися на майданчику у Граці. Екскурсії заводом, демонстрація нових технологій та захоплююча дитяча програма завершили різноманітний день.