Потужність підприємства, за його словами, впродовж трьох років буде подвоєна. Минулого року їх було розширено на 30%, наступного до нинішніх 3550 м² існуючих виробничих площ буде додано ще третину. Обіг підприємства подвоївся порівняно з доходами у доковідний період і, як очікується, сягне цього року €75 млн.

Італійський підрозділ Bobst з’явився 2015 р. внаслідок придбання сімейного бізнесу Nuova Gidue. За два роки компанія придбала контрольний пакет Radex (Mouvent). Торік Bobst Italia купила виробника обладнання для глибокого друку Officine Meccaniche Giovanni Cerutti.

Флорентійський центр компетенцій Bobst став демоцентром технологічних рішень компанії у секторі «Етикетка», де кожен відвідувач може надрукувати тестові файли та отримати консультації експертів.

Синергія між цифровим та флексографічним друком у Master DM5 у поєднанні з винятковою якістю (1200×1200 dpi) та високою швидкістю цифрового друку (100 м/хв) забезпечує найвищий рівень продуктивності.

З Bobst DigiFlexo виробники паковання можуть автоматизувати налаштування поздовжньої та поперечної приводки, навіть коли виникає потреба перемикатися між флексографічним та цифровим друком. Ця машина також надзвичайно компактна, що забезпечує коротке проведення полотнища, що, у свою чергу, скорочує кількість відходів.

Портфоліо Bobst сконцентровано на трьох основних напрямках: етикетки, друк на картоні та складне картонне паковання. Друкарські та конвертуючі машини задовольняють потреби виробників у таких сегментах ринку як етикетки без підкладки, гнучке паковання, стоячі пакети, картон, етикетки, термозбіжні рукави тощо.

Найновіша Bobst Digital Master, перші замовлення на постачання якої вже надходять, — це модульна гібридна платформа, що поєднує цифровий друк із флексографічним друком.