Можливий також синергетичний ефект, якщо Stora Enso реалізує план переведення паперової фабрики в Лангербрюгге в зоні Гентського каналу, що виробляє понад 500 000 тонн паперу для періодики, на випуск пакувальних матеріалів.

De Jong Packaging Group є одним із найбільших виробників гофрованого паковання в країнах Бенілюксу. Заснована в 1996 році, компанія De Jong спеціалізується на виробництві гофрованих лотків та коробок, в основному для свіжих продуктів, електронної комерції та промисловості.

De Jong Packaging Group також активно займається виробництвом тарного картону завдяки придбанню у 2021 р. паперової фабрики De Hoop у Нідерландах. De Jong Packaging Group має 17 підприємств у Нідерландах, Бельгії, Німеччині та Великій Британії. У компанії працює близько 1300 осіб.

Завдяки придбанню De Jong Packaging Group підрозділ Stora Enso «Пакувальні рішення» збільшить потужності з виробництва гофрованого паковання приблизно на 1 200 млн. м² до більш ніж 2 000 млн. м². Це забезпечить платформу подальшого зростання на ключових ринках.

«Європейський ринок гофропаковання фрагментований, тому присутність на місцевому ринку є ключовим фактором сталого зростання», — повідомляє компанія.