Altana інвестувала у dp polar у 2017 році. За час співпраці стартап тісно співпрацював з Altana у розробці перших у світі систем 3D-струменевого друку AMpolar з друкованою платформою, що безперервно обертається.

«Тепер для dp polar настав час перейти на новий щабель зростання з таким галузевим партнером, як 3D Systems, що спеціалізується на обладнанні для 3D-друку. А наші клієнти продовжуватимуть користуватися перевагами нашого великого досвіду в розробці інноваційних еластичних матеріалів, а також у розробці рецептур чорнил для струменевого друку», — заявила технічний директор Altana AG д-р Петра Северіт.

Altana як компанія з виробництва спеціальних хімікатів із ключовою компетенцією у розробці інноваційних матеріалів для друку, продовжить подальший розвиток та розширення родини продуктів для струменевого 3D-друку під маркою Cubic Ink.

Родина матеріалів для друку Cubic Ink включає дві нові групи продуктів на основі смол, призначені для промислового виробництва, забезпечують високу термостійкість, міцність та гнучкість та придатні для будь-якої технології 3D-друку на основі смол.