Основна мета ColorJet Alliance — допомогти клієнтам отримати досвід якісного, високошвидкісного друку та забезпечити своєчасну доставку. Під час виставки In-Store Asia команда ColorJet представила різноманітні рішення для широкоформатного друку на базі машин власного виробництва.

ColorJet Group випускає широкий асортимент екосольвентних, УФ- та текстильних широкоформатних принтерів. Наприклад, модель Sublixpress для сублімаційного друку друкує з використанням чорнил 8 кольорів, вкл. флуоресцентні жовтий і пурпуровий. А інстальована база принтера VastraJet для прямого друку на тканині, оснащеного друкувальними голівками Konica Minolta налічує 350 одиниць. Асортимент машин ColorJet дає змогу друкувати на різних поверхнях і носіях (папір, вініл, текстиль, шпалери та інші рулонні та листові підкладки).

Colorjet Group працює у сфері цифрового друку з моменту свого заснування у 1995 році. Інноваційний технологічний потенціал відділу досліджень та розробок ColorJet був визнаний Департаментом науки та технологій уряду Індії – за 96 місяців компанія випустила 15 інноваційних продуктів. Загалом за роки роботи компанія встановила понад 4500 принтерів.