Угода має бути схвалена італійською владою, а закрити її планується у вересні 2022 р., після чого Celmacch продовжить роботу під назвою Koenig & Bauer Celmacch S.r.l.

Продуктова лінійка Celmacch включає дві серії листових флексомашин Chroma EVO (до 2100х1280 мм) та Chroma High Tech (до 2400х1600 мм), а також ротаційні висікальні преси Chroma CUT EVO і Chroma CUT High.

Всі машини можуть працювати з гофрокартоном завт. 1-8 мм (F, E, A, B, C, AB, AC, BC, EB, EF) та картоном завт. 1-3 мм.

Придбання Celmacch дозволить німецькому виробнику доповнити портфель рішень (флексомашина CorruFLEX, ротаційна висічка CorruCUT, струменева друкарська машина CorruJET) для роботи з гофрокартоном більш доступними моделями, а також вивести італійське обладнання на світовий ринок, використовуючи власну всесвітню збутову та сервісну мережу. Після закриття угоди компанії приділять основну увагу спільним продажам та сервісному обслуговуванню, а також подальшому розвитку продуктової лінійки та розширенню складальних потужностей.

У перспективі можливе об’єднання різних моделей під загальною назвою Chroma, що зробить Koenig & Bauer Celmacch єдиним постачальником обладнання всіх класів і за ціною, і за продуктивністю.