Виробниче підприємство Manroland в Оффенбасі інтегроване з власним ливарним цехом, який, очевидно, теж простоював. При цьому голова правління Тоні Ленглі зазначає, що загалом у групі надходження замовлень досягло «нового рекордного рівня», і, незважаючи на проблеми, з якими стикаються підприємства групи, перша половина 2022 року була задовільною.

Повідомляється, що доходи групи компаній постраждали через агресію росії в Україні приблизно на 10%. Група повідомила про прибуток у розмірі €20,5 млн при виручці €542,6 млн, порівняно з €12 млн за аналогічний період минулого року при виручці €363,9 млн.

Як значна подія згадується реорганізація норвезького виробника середньошвидкісних дизельних двигунів Bergen Engines AS, придбаного у Rolls-Royce наприкінці 2021 року. Langley Holdings plc — це приватна британська машинобудівна та промислово-виробнича група, що в основному виготовляє капітальне обладнання для різних ринків по всьому світу. Група здійснює діяльність у трьох основних галузях: Power Solutions, Print Technologies та Other Industrials.

Підрозділ Print Technologies групи включає виробника листових офсетних машин Manroland Sheetfed і виробників витратних матеріалів Druck Chemie і BluePrint.