Раніше Roland DG налагодила масове виробництво продукції на заводі в Таїланді у грудні 2021 р., а завод у районі Міякода став використовуватися лише для пілотних проєктів. Для підвищення ефективності компанія прийняла рішення перенести штаб-квартиру, щоб поєднати її з виробничим майданчиком.

Сертифікація ZEB допускає чотири рівні, найвищий із яких відповідає нульовому енергоспоживанню. Новій будівлі буде надано рівень «Майже ZEB», що буде досягнуто завдяки скороченню споживання енергії більш ніж на 75% за рахунок енергозбереження (більш ніж на 50%) та відтворення енергії.

У новій будівлі планується об’єднати науково-дослідні, адміністративні та торговельні департаменти. На всіх поверхах будуть громадські зони, зони взаємодії та творчі зони, щоб співробітники могли вільно змінювати робочу обстановку, генерувати ідеї та спілкуватися один з одним. Також нова будівля буде в 1,5 рази безпечнішою в плані сейсмостійкості, ніж того вимагають національні стандарти.

Її буде оснащено системою вироблення сонячної електроенергії на даху, автоматичним управлінням освітленням та інверторним управлінням повітряними потоками, а також високоефективною системою кондиціювання повітря.