«EFI Reggiani завжди старанно працювала над тим, щоб вивести пропозиції на новий рівень, думаючи наперед та розробляючи високотехнологічні, високоякісні та надійні текстильні рішення, — сказала Адель Дженоні, старший віце-президент та генеральний директор EFI Reggiani, на церемонії запуску будівництва. — Новий кампус — це важливий крок на нашому шляху та свідчення твердої прихильності EFI подальшому розвитку текстильного бізнесу».

Виробничу будівлю спроєктовано з урахуванням екологічної стійкості. На ній будуть встановлені сонячні батареї потужністю 400 кіловат, які забезпечать 60% потреб офісу в енергії. Також численні світлові люки в будівлі забезпечать найкраще природне освітлення та скоротять використання штучного.

У новій будівлі також буде розміщено демоцентр площею 3000 м². Він буде майже вдвічі більшим, ніж нинішній демоцентр EFI Reggiani у Грассоббіо. Крім принтерів там демонструватимуться продукти для попередньої та подальшої обробки текстилю та пряжі від Mezzera та від Jaeggli, та програмні рішення Inèdit.