Нова триповерхова будівля площею 10 000 м² розрахована на 500 співробітників і включає шоу-рум рішень для охорони здоров’я One-stop Solution і Центр відкритих інновацій, які дадуть змогу партнерам з перших рук отримувати досвід роботи з ключовими технологіями, знайомитися з новітніми технологіями, матеріалами та продуктами, у т.ч. тими, що перебувають на стадії розробки. З такими, наприклад, як програма Fujifilm Jet Press Connector, яка дає змогу власникам ЦДМ JetPress керувати друком безпосередньо із системи Enfocus Switch.

У демонстраційному залі Total Print Solutions представлено напрямок, який становить значну частину глобального бізнесу Fujifilm (компанія зосереджена на друці для різних областей застосування — багатофункціональні рішення для офісного друку або високопродуктивні системи друку для фото, реклами, вивісок і дисплеїв, а також етикеток і пакування).

Тейчі Гото, президент і головний виконавчий директор FUIFILM Holdings Corporation: «Відкривши нову європейську штаб-квартиру, компанія створює більше простору для інновацій, досліджень та розробок для своїх 500 співробітників — і все це в екологічно чистій офісній будівлі. Fujifilm — чудовий приклад того, як стійкий та орієнтований на майбутнє бізнес може поєднуватися із сучасними привабливими робочими місцями».