Роботи на конкурс надійшли з різних країн світу, вкл. США, Канаду, Данію, Японію, Австралію, Південну Африку та Тайвань. Переможців було відзначено у 39 категоріях. Крім того, на знак визнання за розвиток технологій, було визначено двох переможців у номінації «Краща робота»: один отримав нагороду за найкращий виріб з цифровим оздобленням, а другий — за найкраще використання традиційних технологій оздоблення. Коробка та набір карткових колод Beatles Box Set, розроблена Studio On Fire з Міннесоти, була пошанована нагородою за найкраще використання фольги та тиснення. Студія розробила цю «бітлівську» серію на замовлення виробника елітних дизайнерських гральних карт Theory11.

Колекційний набір складається з чотирьох колод та коробки, яка оброблена тисненням та фольгою трьох видів та має магнітну клямку.

Приз за найкраще використання цифрових прикрас присуджено канадському агентству цифрового друку Print Panther Direct за промонабір Extreme Digital 3 для Konica Minolta. Він був випущений під девізом «Друк настільки реальний, що його можна відчути». Презентаційний альбом у спеціальній коробці містить запрошення, етикетки та іншу продукцію з різноманітним оздобленням. Зразки в блоці прикрашено за допомогою глянсової та матової фольги, вибіркового лакування, голографічної фольги, металізованих та флуоресцентних фарб.

Для виробництва використовувалися струменева УФ ЦДМ AccurioJet KM-1e LED, широкоформатний принтер AccurioWide 160 UV LED та пристрій цифрового оздоблення MGI Jet Varnish 3DS & iFoil S.

У конкурсі Gold Leaf оцінюються роботи, в яких використовується широкий спектр спеціальних технологій обробки: від тиснення фольгою та конгревного тиснення до нанесення спеціальних покриттів, ламінування плівками, лазерного різання, висікання та холодного тиснення фольгою. У конкурсі беруть участь роботи у різних форматах (вітальні листівки, складне картонне паковання, етикетки, рекламна продукція, календарі та багато іншого).

Повний перелік можна знайти на сайті конкурсу Gold Leaf Awards.