У галузі механічної обробки компанія пропонує як виробництво окремих деталей та невеликих партій, так і серійний випуск продукції або виробництво на індивідуальне замовлення. У відділі збирання всі механічні вироби або складні вузли з електронними компонентами пропонуються з одних рук.

Heidelberg заявляє, що здійснює виробництво та збирання продукції клієнтів як системний постачальник та доповнює цю послугу іншими (логістика, управління сервісом та постачанням запасних частин).

Для сегменту електроніки пропонуються індивідуальні рішення у галузях керуючої та силової електроніки, а також систем автоматизації — від складання друкованих плат до створення складних пристроїв. В умовах глобальної невизначеності, пов’язаної з агресією росії в Україні та порушеннями міжнародних ланцюжків постачання, викликаними пандемією, дедалі більше компаній шукають способи зробити свої ланцюжки постачання локальнішими.

Для європейських виробничих майданчиків, наприклад, це означає розгляд можливості переміщення чи повернення виробництв із Східної Європи.

Генеральний директор Heidelberg д-р Людвін Монц каже: «За допомогою бізнесу для промислових замовників Heidelberg з його комплексними технологічними компетенціями дедалі більше закріплюється на нових ринках, що зростають. Ми цілеспрямовано надаємо наші технологічні знання та досвід для нових ринків за межами поліграфічної галузі».