Wrap Fest запрошує професіоналів автостайлінгу, послуг із захисту авто та тонування, представників гоночних команд та професіоналів у автомобілебудуванні, а також друкарів і виробників вивісок, які прагнуть збільшити дохід від оклеювання автомобілів.

Під час події відбудуться виставка, навчальна конференція, практичні тренінги та семінари, а також новий регіональний конкурс World Wrap Masters у Великобританії та Ірландії. Wrap Fest займатиме 1 і 2 павільйони нового Silverstone Wing, де відомі світові бренди продемонструють останні інновації в області оклеювання та обробки автомобілів на замовлення, вкл. декоративні та лакозахисні плівки, тонування вікон, обладнання для цифрового друку та ламінування, різання та обробку вінілу, ПЗ для дизайну, засоби для чищення, а також аксесуари та інструменти.

Надихаючі презентації допоможуть відвідувачам ознайомитися з останніми тенденціями та оновити свої знання. Впродовж дводенного заходу максимум 36 поклейщиків братимуть участь у серії змагань нового регіонального турніру World Wrap Masters у Великобританії та Ірландії. Переможець братиме участь у фіналі World Wrap Masters на FESPA Global Print Expo 2023 у Мюнхені, Німеччина (23-26 травня 2023 року). Wrap Fest матиме фестивальну атмосферу з їжею та живими розвагами в зоні іподрому. «Оклеювання транспортних засобів є однією з найяскравіших атракціонів на наших виставках FESPA, де ми проводимо конкурс World Wrap Masters вже понад 10 років. В рамках конкурсів на чотирьох континентах ми тісно співпрацювали з постачальниками та фахівцями з паковання, але досі ніколи не було цілеспрямованого заходу, який би відповідав потребам цієї конкретної спільноти», — пояснює Дункан МакОуен, керівник відділу маркетингу та заходів FESPA.

Оле Сольскін Равн, головний суддя World Wrap Masters Series: «Ринок паковання та деталізації транспортних засобів процвітає, й дедалі більше професіоналів спеціалізується на цьому ринку або додає послуги автостайлінгу до портфоліо. Під час оклеювання автомобіля, внутрішньої поверхні чи об’єкта треба враховувати чимало компонентів, і наразі немає події, яка б дозволила професіоналам зв’язатися з постачальниками та побачити кілька рішень під одним дахом. Також завжди є щось нове, чому можна навчитися, і рідко вистачає часу на це, тому можливість взяти участь у практичних заняттях на Wrap Fest буде величезною перевагою».

Сільверстоун пропонує чудові зручності, з легким доступом залізницею та автомобільним транспортом із великих міст, а також з аеропортів Бірмінгема та Лондона.