Реалізовуватиметься паковання як на марокканському ринку, так і за кордоном. На ринку, де попит на гофропаковання наразі перевищує пропозицію, новий завод відіграватиме стратегічну роль.

Саверіо Майєр, гендиректор Smurfit Kappa Europe: «Ми дуже горді оголосити про будівництво цього передового нового об’єкта. Він буде розташований у районі зі значним потенціалом зростання, на ньому буде створено 300 робочих місць… Наші клієнти також виграють від повністю інтегрованої бізнес-моделі замкненого циклу, що забезпечить надійне постачання якісних, екологічно чистих продуктів із доданою вартістю».

Едвін Гоффард, головний операційний директор підрозділу Corrugated & Converting у Smurfit Kappa Europe: «Цей новий завод будується у потрібний час та у потрібному місці. Високий попит на гофрокартон зберігається, і клієнти хочуть знати, що їхні товари транспортуються у найбільш ефективний та екологічний спосіб. Ми використовуємо величезну кількість даних, отриманих при роботі з більш ніж 65 000 клієнтами в усьому світі, щоб знайти найкраще рішення для поставленого завдання».