Райан прийшла в компанію у 1988 р. та була обрана старшим віце-президентом, головним юрисконсультом та корпоративним секретарем у 2011 році. Раніше вона обіймала різні посади в юридичній сфері, у т.ч. посаду директора з етики та дотримання нормативних вимог. Її було відзначено за внесок у розвиток спільноти та зовсім нещодавно за створення ініціативи IP Signature Pro Bono, яка виступає за рівне правосуддя для людей, які не мають доступу та ресурсів.

Джозеф Р. Сааб обраний старшим віце-президентом, головним юрисконсультом та корпоративним секретарем і розпочне свої нові обов’язки з 1 липня 2022 року. Пропрацювавши кілька років юристом з питань довкілля, Сааб приєднався до компанії в 2001 р. як юрисконсульт з питань довкілля, здоров’я та безпеки. Відтоді він обіймав низку посад у юридичному відділі, у т.ч. головного юрисконсульта з питань глобального управління та дотримання нормативних вимог та головного юрисконсульта у Papers the Americas.

У 2014 р. Сааба призначено заступником головного юрисконсульта з промислового паковання у Латинській Америці, а у 2018 р. його обов’язки розширено за рахунок включення країн регіону EMEA та Росії. У 2019 р. топ-менеджера призначено віце-президентом, заступником генерального юрисконсульта та помічником корпоративного секретаря.