На FESPA 2022 Mimaki вперше покаже нові принтери та ріжучі системи, випуск яких був анонсований торік. На стенді компанії відвідувачі та учасники побачать принтери JV330-160, CJV330-160 та TS330-1600, вперше представлені на заході Global Innovation Days.

Принтери серії 330 створені з використанням крос-платформенної стратегії Mimaki як високопродуктивне, економічно ефективне рішення для друку. Екосольвентні струменеві принтери JV330-160 і CJV330-160 оснащені новою системою зміни носіїв, що дає змогу одночасно завантажувати три рулони, і поздовжньо-різальним механізмом, який забезпечує прямоточне протяжне різання по осях X і Y.

Сублімаційний принтер TS03 може бути оснащений додатковими пристроями, що підвищують продуктивність, у т.ч. блоком подачі фарби з резервуаром на 10 кг і системою для встановлення невеликого рулону. Крім принтерів серії 330, відвідувачам виставки FESPA покажуть нещодавно виведені на ринок ріжучі плотери початкового рівня серії CG-AR.

Девіз FESPA 2022 – «Випробуйте друк у русі» (Experience print in motion), тому Mimaki обіцяє привнести на виставку небувалий динамізм, демонструючи зразки друкованої продукції разом з обладнанням, задіяним у її виробництві. Цього року це будуть роботи дизайнерів Нікі Нахафахік та Ксав’єра Протано.

Відвідувачі матимуть змогу відчути міське середовище Берліна, не виходячи із залів ТВЦ Messe Berlin. Крім цього, на стенді будуть створюватися унікальні предмети модного одягу — продовжиться успішна співпраця Mimaki та голландського дизайнера Теси Копс, розпочата у 2019 р.

Як і раніше, важлива складова стенда Mimaki — галерея робіт клієнтів з історіями успіху. У дні роботи виставки Mimaki проведе живу демонстрацію останніх технологічних рішень для зовнішнього рекламного та текстильного друку. Будуть показані новітні УФ-принтери, у т.ч. серій UJV100, JFX і UJF.

На FESPA повернеться 3D-принтер 3DUJ-2207. Відвідувачі матимуть змогу побачити, як за допомогою економічного принтера початкового рівня можна виготовляти високоякісні повнокольорові моделі, включаючи статуетки, архітектурні макети та прототипи.