Tageos, штаб-квартира якої знаходиться в Монпельє, Франція, а офіси, відділи продажів, досліджень та розробок — у Німеччині, США, Гонконгу та Китаї, розробляє та виробляє мітки та етикетки RFID.

У Fedrigoni заявили: «Потенціал зростання компанії Tageos набагато вищий за загальний рівень розвитку індустрії RFID. Швидко зростаючий попит на інноваційні, високоякісні мітки RAIN RFID (UHF) та NFC (HF), які дають змогу підприємствам оцифровувати свої продукти, призвів до потреби розширення, яке дасть нам змогу прискорити свій розвиток».

Fedrigoni придбала більшу частину капіталу Tageos шляхом прямих інвестицій та придбання акцій у акціонерів, вкл. Newfund Capital, а також у засновників Tageos, які збережуть керівні посади у компанії. У рамках угоди Fedrigoni матиме право придбати акції Tageos, що залишилися, в майбутньому.

«Завдяки цьому придбанню ми виходимо на ринок «розумної етикетки», дотримуючись стратегії постійного розширення пропозицій у всіх найбільш привабливих та перспективних суміжних сегментах», — сказав генеральний директор Fedrigoni Group Марко Несполо.