Після більш ніж десяти років керівництва Carl Zeiss Meditec AG Людвін Монц бере на себе управлінські обов’язки і продовжить стратегічну перебудову Heidelberg.

Йдеться про відкриття нових ринків у рамках основних компетенцій компанії: «Наше завдання — використовувати технологічні ресурси для створення нових бізнесів, відкриття нових ринків», — говорить Людвін Монц.

Поліграфічна промисловість та її сектори змінюються швидкими темпами. Проте очікування клієнтів від Heidelberg залишаються високими. «Тому важлива мета — не стояти на місці у своєму розвитку, — підкреслює Людвін Монц. — Ми хочемо визначити пріоритети нашої стратегії та розширення лідируючої позиції на наших основних ринках відповідно до потреб клієнтів».

Доктор Людвін Монц є визнаним лідером німецької промисловості з досвідом роботи на ринку капіталу. Він мав довгу та успішну кар’єру в технологічних компаніях, включаючи посади керівника відділу розвитку, а також управління різними бізнес-підрозділами.

«Ми раді, що можемо довірити керівництво правлінням досвідченим рукам Людвіна Монца, — каже д-р Мартін Зонненшайн, голова наглядової ради Heidelberger Druckmaschinen AG. — З великим досвідом у передових технологіях та інноваціях, він і надалі буде стимулювати зростання та перебудову компанії. Ми хочемо подякувати Райнеру Хундсдорферу за його видатні досягнення та високий рівень відданості до кінця повноважень. Електронна мобільність як нова сфера бізнесу мала вирішальний вплив на перебудову компанії».