Цей крок дасть змогу Canon Production Printing продовжити розвиток лінійки продуктів LabelStream 4000, а також надасть досвід та технології для майбутніх продуктів. Компанія Edale розробляє та виробляє рішення світового класу в галузі друку та конвертингу для етикеткової та пакувальної промисловості, включаючи цифрові та гібридні друкарські машини, лінії з виробництва картону та етикеток, планшетні висікальні машини, а також оздоблювальне та конвертингове обладнання. Компанія має довгу історію в індустрії флексографічного друку етикеток та міцну репутацію завдяки своїм рішенням щодо транспортування полотна та конвертації для виробництва цифрової етикетки.

Мік Асада, генеральний директор Canon Production Printing, коментує: «Edale є постачальником модулів транспортування полотна, друку та оздоблення для нашої серії LabelStream 4000 з 2018 року. Завдяки тісній співпраці ми дуже високо цінуємо можливості команди Edale та її досвід у галузі друку та конвертингу для індустрії етикетки та паковання. Ми в захваті від величезного потенціалу, який з’явиться в результаті тіснішого співробітництва, і впевнені, що це допоможе реалізувати амбіції Canon стати головною силою цифрових інновацій у сфері паковання».

Власник і голова ради директорів Edale Грехам Баркер: «Ми пережили період захоплюючого зростання, і я вважаю, що підтримка потужного глобального гравця є життєво важливою для продовження цієї траєкторії в майбутньому, тому я радий, що Canon стане таким партнером на наступному етапі розвитку Edale».

Edale продовжить продажі під своїм брендом і буде дотримуватися своєї стратегії з надання рішень для друку та обробки, орієнтованих на сегменти етикетки, складного картону та гнучкого паковання.