У відповідь на розширення ринку комерційного та промислового цифрового друку Epson зміцнює напрямок продажу струменевих друкувальних голівок і розширює їхню лінійку за рахунок передових голівок на базі технології PrecisionCore. У Європі розробляються нові способи їхнього застосування на додаток до існуючих, які потребують технічної та професійної підтримки. Цю підтримку й надасть нова філія завдяки професійним інженерам з місцевого технологічного центру.

Новий офіс знаходиться в Технопарку Марлі – там само, де Швейцарський інститут iPrint, який залучає інженерів з усього світу для досліджень, розробок та навчання в галузі струменевого друку. Таке сусідство та технічне забезпечення створюють сприятливі умови для роботи в Європі у співпраці з iPrint.

«У iPrint безліч науково-дослідних та дослідно-конструкторських проектів, спрямованих на розвиток цифрового друку та друку за запитом із застосуванням струменевої технології, — каже директор iPrint з технологій та інновацій Йошинорі Домае. – Ми впевнені, що партнерство з Epson, який активно працює над розширенням можливостей струменевого друку, вплине на нашу діяльність на потужний синергетичний ефект».

Головний операційний директор підрозділу Epson IJS Operations Масахіро Учіда коментує: «Технологія струменевого друку знижує навантаження на довкілля та забезпечує високу продуктивність за рахунок оцифрування різних типів друку, а також потенційно може бути використана в інших галузях, вкл. електроніку та біодрук. У Європі розробляються нові способи її застосування, тому партнерство з Інститутом та центром компетенцій iPrint, а також їхні передові дослідження та розробки в галузі струменевих технологій дозволять нам збільшити продаж друкувальних голівок та сприяти просуванню відкритих інновацій».

Для Epson партнерські стосунки – ключ до збільшення продажів друкувальних голівок за одночасного розвитку напряму готової продукції. В результаті компанія розраховує розвивати цифровий друк, знижуючи його вплив на довкілля та використовуючи його інноваційні можливості.