Результат роботи компанії — лінійка принтерів Acuity, які задають новий стандарт співвідношення ціни та продуктивності та змінюють уявлення про рентабельність інвестицій у друк.

На Fespa 2022 Fujifilm представить перші дві моделі з нової лінійки – Acuity Prime та Acuity Ultra R2. Відвідувачі зможуть на власні очі побачити та оцінити універсальність, потенціал, простоту використання, видатну якість друку та надійність цих машин. У рамках Blueprint Live розробник також продемонструє своє бачення цієї лінійки та раніше не анонсовані моделі: загалом покажуть шість принтерів.

Рулонний надширокоформатний Acuity Ultra R2 покажуть у двох версіях – 5 і 3,2 м. Від попередника, Acuity Ultra, він відрізняється низкою конструктивних покращень, які спрощують використання та підвищують продуктивність машини. Принтер R2 поставляється в різних конфігураціях (аж до восьмифарбової) з ламповою (з нею покажуть 5-метрову модель) або світлодіодною системою УФ-затвердіння (на стенді представлять 3,2-метрову версію) для конфігурацій із шістьма кольорами та з додатковим білим.

Таким чином, замовник може вибрати або надвисоку продуктивність при затвердінні звичайними УФ-лампами, або знизити експлуатаційні витрати та енергоспоживання за рахунок використання світлодіодів.

Нові планшетні Acuity Prime 20 та Acuity Prime 30 випустили всередині 2021 р. Модель зі стильним дизайном забезпечує безпрецедентну швидкість та високу якість друку на різних жорстких та гнучких носіях.

Також Fujifilm випустила Uvijet AU – нові чорнила для Acuity Ultra R2, які мають виняткову адгезію, але розроблені спеціально для світлодіодного УФ-затвердіння. Для стандартного затвердіння та високої продуктивності друку в режимі dual CMYK, як і раніше, доступні чорнила Uvijet.

Лінійка чорнил Uvijet HM покликана забезпечити чудову адгезію до широкого спектру носіїв та створити широку колірну гаму друку. Новий струменевий праймер підвищує адгезію на особливо складних поверхнях: тепер вони не потребують спеціальної переддрукарської обробки, що економить час та гроші.

Принтер доступний у чотирьох-, п’яти- та шестиколірних конфігураціях (Acuity Prime 30 можна вибрати в семифарбовій конфігурації), має область друку 2,54×1,27 м і може працювати з носіями завт. до 51 мм.

Нові машини сконструйовані з турботою про операторів та сервісних інженерів. Наприклад, штифтами для завантаження матеріалів можна управляти одним натисканням кнопки, забезпечуючи точне позиціонування та безперебійність друку. Система з п’яти вакуумних зон під носії стандартних розмірів значно знижує потребу маскування зон, що не використовуються, і скорочує час підготовки до роботи.

Виробник зазначає, що Acuity Prime та Acuity Ultra R2 вже отримали широке визнання за якість друку, високу продуктивність та рентабельність.