Durst Group разом з AB Graphics, Actega, Avery Dennison, Fedrigoni, OMET, UPM Raflatac та іншими провідними компаніями, запрошує гостей на міжнародний захід, що відбудеться у його штаб-квартирі 26-29 квітня.

Конвертери, представники преси та всі, хто цікавиться високоякісним виробництвом етикеток, матимуть можливість випробувати останні інновації від компаній-учасниць і перевірене портфоліо ЦДМ Tau RSC.

«Після скасування Labelexpo Europe 2022 ми одразу ж вирішили запропонувати існуючим і майбутнім клієнтам можливість наживо випробувати весь спектр наших рішень для друку етикеток. Ось чому ми організуємо Durst Expo 2022: label разом з багатьма провідними компаніями в штаб-квартирі Durst», — зазначив Мартін Лейтнер, менеджер із виробництва етикеток і гнучкого паковання Durst.

Захід триватиме впродовж трьох з половиною діб і включатиме різноманітну програму живих демонстрацій Tau RSC, панельних дискусій, надихаючих промов та презентацій від компаній-учасників та клієнтів. Італійська кав’ярня в лаунжі Durst також стане місцем для інтенсивного обміну ідеями в невимушеній атмосфері. Програму завершують екскурсії на електронному велосипеді навколишніми горами та історичним центром міста Бріксен з дегустаціями регіональних продуктів.

«Подія відкрита для всіх виготівників етикеток, з усього світу. Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з вами в прекрасному місті Бріксен», — додає Томас Макіна, глобальний директор з продажу етикеток і гнучкого паковання.

Реєстрація: www.durst-group.com/durstexpo