Обсяг продажів підрозділу склав €300 млн за 2021 р., і голова ради директорів Тоні Ленглі повідомив про дуже успішний рік Druck Chemie, до якого входять HiTech Chemicals і BluePrint Products. Компанія Manroland Sheetfed зазнала збитків, незважаючи на «сильний рік з точки зору надходження замовлень», очікується, що 2022 буде вдалим. Підрозділ Print Technologies має замовлення замовлень на суму €112 млн, а прогнозований дохід на цей рік становить €400 млн.

Власник групи Тоні Ленглі назвав серії друкарських машин Roland 700 та 900 «найсучаснішими та технологічно передовими в галузі». Це сприяло надходженню великої кількості замовлень впродовж року та підтверджує, що впевненість повернулася в сектор.

Langley Holdings також володіє компанією Bradman Lake Group, що спеціалізується на пакувальних технологіях та постачає обладнання для харчової та фармацевтичної промисловості, а також для переробки паперу та видавничої справи. Вона входить до підрозділу «Інші промислові підприємства», обсяг продажу якого торік становив €250 млн.

Загальний обсяг продажів групи компаній Langley Holdings, в якій працює 5339 осіб, у 2021 р. склав €814,63 млн, що на 6,2% більше, ніж у 2020 році (прибуток до оподаткування — €128,2 млн). Ленглі очікує, що цього року обсяг продажу групи становитиме €1,3 млрд.