Вісентін прокоментував: «Здатність збільшити грошові надходження готівки, а також продовжувати інвестувати у стійке, довгострокове зростання та вдосконалення операцій, підкреслює якість нашої стратегії та рівень команди».

За минулий рік у Xerox створили кілька нових бізнесів: фінансовий Xerox Financial Services, сервісну платформу доповненої реальності CareAR, а також Innovation, що забезпечує перетворення на комерційні продукти розробок лабораторії PARC, що стосуються IoT (Інтернету речей), 3D-друку та Cleantech.

CareAR Holdings об’єднала підрозділи CareAR (придбана у 2020 р.), DocuShare та XMPie. До неї перейшла технологія штучного інтелекту PARC Alto AI. «На початку року ми припускали, що після хвилі заражень COVID-19 взимку 2020 р. та міжнародного поширення вакцин відновиться нормальна робота в офісах. Однак варіанти Delta та Omicron COVID-19 затримали плани компаній щодо повернення співробітників на робочі місця, що призвело до скорочення очікуваних доходів від післяпродажного обслуговування та прибутку, – пояснив Вісентін. – У другій половині року ми зіткнулися з безпрецедентним рівнем порушень ланцюжка постачань та погіршенням умов в останніх двох кварталах року. Ці порушення призвели до падіння доходів нижче за прогнози, які ми давали на початку року, причому обмеження торкнулися високомаржинальних пристроїв середнього класу та доходів від післяпродажного сервісу».

Портфель поки що не виконаних замовлень на друкарське та ІТ-обладнання збільшився до $350 млн, що приблизно в 2,5 рази вище, ніж наприкінці 2020 р.

«Я гордий прогресом, досягнутим нашою командою цього року. Ініціативи щодо подальшого розвитку мають призвести до довгострокового зростання доходів та прибутку. Ми продовжуємо спрощувати та оптимізувати наші операції і вже перевиконали цільовий показник економії в рамках проекту Project Own-It, досягнувши у 2021 р. значення $375 млн», – сказав Вісентін.