Реалізація цього проєкту саме на часі. Адже компанія є технологічним лідером у сегментах екосольвентного, сублімаційного друку, прямого друку на тканині, фотодруку, інженерного друку. І може записати 2021 р. собі в актив, бо увійшла в нові для себе сегменти ринку – з принтерами на смоляних чорнилах та УФ-плоскодрукарським принтером.
Добре відомо, що кожен подібний крок від технологічного лідера справляє істотний вплив на індустрію струменевого друку. Тому – першими дізнавайтеся про технологічні прориви та інновації від Epson.

Відвідати ШОУ-РУМ

Користуючись досить зручною навігацією в шоу-румі Epson, Ви можете ознайомитися з модельним рядом, дізнатися про переваги та досвід практичного використання принтерів Epson п’яти категорій:

Сублімаційні принтери для друку одягу та рекламно-сувенірної продукції.

DTG-принтери – найбільш популярний в Україні Epson SureColor SC-F2100 та нещодавно представлена новинка Epson SureColor SC-F3000.

Принтери на смоляних чорнилах

Epson SureColor SC-R5010 та Epson SureColor SC-R5010L з подвійним пакетом чорнил.

Принтери на екосольвентних чорнилах – одні з найпопулярніших в Україні пристрої для друку інтер’єрної графіки та зовнішньої реклами Epson SureColor SC-S40610/Epson SureColor SC-S60610/Epson SureColor SC-S80610.

УФ-друк – двічі прем’єра УФ-планшетний принтер Epson SureColor SC-V7000.

 

Як бачимо, для всіх сегментів ринку Epson пропонує комплексне рішення (принтер, витратні матеріали), що підтримується гарантією та сервісним обслуговуванням. Такі «рішення під ключ», безперечно, є найбільшою вигодою для кінцевих замовників.

У більшості розділів наводяться відповіді на найбільш поширені питання користувачів принтерів Epson та тих, хто планує придбати устаткування виробника.
Також на ресурсі можна дізнатися більше про хмарні сервіси від Epson

Залишилися питання чи хочете записатися на демонстрацію принтерів?

Записатися на консультацію

 

Звертайтеся до Романа Болбота, менеджера по роботі з корпоративними замовниками, Представництво «Epson Europe B.V.» в Україні
Телефон: +38 050 065 69 99
E-mail: roman.bolbot@epson.ua