Це одне з «вузьких» місць, з якими стикаються поліграфічні та пакувальні компанії, які прагнуть підвищення якості та ефективності роботи. На Printing South China та Sino-Label 2022 буде організована зона Smart Factory для демонстрації нової інтелектуальної виробничої лінії, на основі концепції «Індустрії 4.0» для виготовлення кашируваного картонного паковання типу «кришка-дно», що використовується як подарункова та для люксових дорогих товарів.

У зоні Smart Factory демонструватиметься виробничий процес від автоматизованого прийому замовлень до автоматичної розкладки на друкарський аркуш, друку, післядрукарської обробки та виготовлення коробки. Проєкт стане результатом співпраці восьми відомих виробників обладнання та розробників ПЗ.

Лінія складатиметься з автоматичної системи перевороту стосу Shanghai Jinjing, струменевої листової ЦДМ Konica Minolta AccurioJet KM-1 ф. 750×585 мм, ламінатора Wenzhou Yongshun, обладнання MGI для цифрового опорядження, преса Yutian Chumbro для висікання коробок типу «кришка-дно» Zhejiang Zhengrun.

За додрукарську підготовку відповідатиме ПЗ Hybrid Software Cloud Flow і Packz. Системну інтеграцію забезпечить Zhejiang Yinyin Network Technology. Інформаційний потік управління бізнесом та потік даних про виробничі операції будуть інтегровані системами ERP, APS та MES, забезпечуючи взаємозв’язок даних з обладнанням в режимі реального часу, даних контролю якості та хмарних обчислень.

Партнери обіцяють «прозорий, оцифрований та візуалізований» виробничий процес. За візуальний контроль якості та автоматичне транспортування матеріалів відповідатиме система Shenzhen Creative Visual Intelligence. Printing South China проходитиме одночасно з виставками Sino-Label, Sino-Pack та PACKINNO, що охоплюють весь виробничий ланцюжок друку, маркування, виготовлення картонної упаковки та безпосередньо пакувального процесу.