GIS пропонує повний набір послуг із проєктування та розробки систем для OEM-виробників принтерів та ЦДМ. RIP Atlas є частиною комплексного рішення з управління електронікою приводу та системою подачі чорнил для широкого спектру промислових струменевих друкувальних голівок. GIS орієнтується на промислові середовища друку, що працюють 24 години на добу 7 днів на тиждень, вкл. додатки для друку.

Nano Dimension спеціалізується на адитивній електроніці та мікроадитивному виробництві. Одним з продуктів компанії є 3D-принтер DragonFly IV. 3D-принтер Nano Dimension може друкувати багатошарові друковані плати, вкл. всі з’єднання між шарами, використовуючи запатентовану технологію струменевого друку та високопровідні наночорнила.

Придбання GIS — частина концепції Nano Dimension, яка надає передові цифрові виробничі технології для адитивного виробництва та 3D-друку, що відповідають стандартам швидкості та ефективності виробництва Industry 4.0. У листопаді 2021 Nano Dimension також придбала швейцарського розробника виробничого обладнання Essemtec AG.

Об’єднаний досвід Nano Dimension та GIS дасть змогу прискорити розробку продукції, вкл. технології, що є центральним елементом систем наступного покоління.

GIS продовжить розробляти та продавати обладнання та ПЗ по всьому світу, користуючись при цьому ресурсами Nano Dimension з виходу на ринок. Ця комбінація дасть змогу GIS більш ефективно проникати на ринки друку, що швидко зростають.