Також RRD оголосила про розірвання раніше оголошеної угоди про злиття з афілійованими особами Atlas Holdings LLC від 3 листопада 2021 року. Угоду про злиття з Chatham було схвалено Радою директорів RRD. За її умовами Chatham придбає всі звичайні акції RRD, які ще не належать афілійованим особам Chatham, за $10,85 за акцію готівкою. Вартість покупки на 4,8% вище, ніж пропонувала Atlas.

«RRD має потужний портфель активів і можливостей, і ми сподіваємося використовувати наше глибоке розуміння її бізнесу, а також великий досвід у друкованих ЗМІ та суміжних галузях для створення довгострокової вартості для всіх зацікавлених сторін», — йдеться у заяві Chatham. Після завершення угоди з Chatham у першій половині 2022 р. акції RRD перестануть продаватися на Нью-Йоркській фондовій біржі, й RRD стане приватною компанією.

RRD є провідним світовим постачальником послуг для багатоканальної бізнес-комунікації та маркетингових рішень. Маючи 30 000 клієнтів та 33 000 співробітників у 28 країнах, RRD пропонує найбільш повний у галузі пакет рішень. Велика мережа поліграфічних майданчиків RRD включає різні листові, рулонні, офсетні, цифрові та широкоформатні друкарські машини для створення продукції в будь-якому форматі — комерційна поліграфія, періодика, рекламна продукція, етикетка та паковання. У Європі п’ять поліграфічних підприємств групи — у Чехії, Польщі та Угорщині.