За результатами оцінки EcoVadis Epson отримав високі бали в категоріях «Довкілля», «Стійкі закупівлі», «Умови праці та права людини» та «Ділова етика», загальна сума набраних балів вивела Epson у ТОП-1% компаній галузі.

Ясунорі Огава, президент Seiko Epson Corporation: «Прагнення вирішити проблеми суспільства та принципи стійкого розвитку є основою діяльності Epson. Другий рік поспіль ми з великою гордістю приймаємо найвищу «Платинову» нагороду. Epson планує реалізувати власну екологічну програму Environmental Vision та досягти негативного рівня викидів CO2, відмовитися від використання корисних копалин до 2050 року. Ми дотримуємося принципів корпоративної соціальної відповідальності, а частина наших ключових виробництв сертифікується відповідно до стандартів «Кодексу ділової поведінки та етики RBA2» (Responsible Business Alliance). «Платиновий» рейтинг для наших партнерів та покупців стане свідченням того, що Epson — це компанія, якій можна довіряти, і яка прагне втілити принципи стійкого розвитку на благо всього суспільства».

Epson визначає чотири цільові напрями для вирішення проблем суспільства, у т.ч. «Розробка проривних технологій у галузі» та «Економіка замкненого циклу та досягнення стійкості», та створює продукцію та послуги для процвітання суспільства та досягнення стійкого розвитку.

Компанія прагне зробити значний внесок у вирішення проблем суспільства та досягнення цілей сталого розвитку ООН. Epson розкриває інформацію про свої екологічні ініціативи та прогрес на шляху до досягнення цілей Стійкого розвитку в корпоративних звітах (Integrated Report та Sustainability Report) та у розділі «Соціальна відповідальність» на сайті Epson.