«Ми дуже раді, що процес завершився, поклавши край періоду невизначеності на місцевому та міжнародному рівні, — прокоментував завершення угоди Давид Гаравалья, генеральний директор і керівник продуктових ліній глибокого друку, вакуумного друку, покриттів та ламінування Bobst Italia. — Наша компанія фінансово стійка та соціально відповідальна та зможе підвищити цінність бренду Cerutti у довгостроковій перспективі. Першим кроком стане інтеграція технології Cerutti та її технічних фахівців у нашу організацію, інтеграція їхнього ноу-хау, а також надання високого рівня сервісу та підтримки Bobst для машин Cerutti, встановлених у всьому світі».

Група Cerutti веде історію з 1920-х років, коли Джованні Черутті побудував перші машини. У 1949 р. він створив машину глибокого друку скатертин на PVC для варшавської компанії Prasa. У 1950 р. отримав замовлення на створення верстата для друку журналів від видавництва Palazzi. У 1951 р. Джованні разом із синами розробляє п’ятисекційну машину глибокого друку 25R для друку на целофані.

У 1985 р. американська група Quadrucci замовляє у Cerutti першу машину для глибокого друку періодики, згодом вона стала найбільшим замовником заводу, придбавши загалом 27 верстатів.

Сьогодні Cerutti — всесвітньо відомий виробник друкарських машин для друку паковання, видавничої продукції, а також захищеної поліграфічної продукції.