Після завершення операції RRD стане приватною компанією, а її акції більше не торгуватимуться на Нью-Йоркській фондовій біржі. За словами голови ради директорів RRD Джона Поупа, керівництво компанії вважає таке рішення кульмінацією ретельного багаторічного процесу, спрямованого на здобуття максимальної вигоди для акціонерів RRD.

Atlas Holdings заснували у 2002 р. Тим Фаціо та Ендрю Бурські, які придбали в Індіані невелику паперову фабрику зі штатом 85 осіб. Сьогодні у холдингу – 23 компанії з більш ніж 250 підприємствами по всьому світу та штатом близько 40 тис. осіб. Щорічно бізнес приносить дохід близько $10 млрд. R

RD було утворено в результаті поділу в 2016 р. групи RR Donnelley & Sons на три компанії та виділення LSC Communications та Donnelley Financial Solutions у окремі підрозділи. У 2020 р.

LSC Communications було придбано Atlas Holdings. RRD заявила, що за умовами угоди вона може вимагати додаткові пропозиції щодо придбання від третіх осіб впродовж 25 календарних днів з моменту підписання угоди про злиття та має намір це зробити, однак не дає жодних гарантій того, що процес запиту призведе до інших пропозицій щодо придбання або до будь-якої альтернативної угоди.

За результатами ІІІ кв. чистий прибуток RRD зріс на 6,4% порівняно з ІІІ кв. 2020р. та становить $1,27 млрд.