«Хундсдерферу вдалося успішно вивести компанію з кризи, викликаної пандемією COVID-19, і визначити курс для подальшого стратегічного розвитку компанії. В особі Монца Heidelberg придбала керівника для просування своєї стратегічної перебудови. Він є експертом у галузі високих технологій та інновацій з досвідом роботи на ринку капіталу», – сказав голова наглядової ради Мартін Зонненшайн.

Людвін Монц збереже свою нинішню посаду голови правління Carl Zeiss Meditec до 31 грудня 2021 р. Він є членом Правління Carl Zeiss Meditec з 2007 р. та головою правління з 2010 р., отримав докторський ступінь з фізики в Університеті Майнца і є випускником MBA Колледжа Хенлі у Великій Британії. У 1994 р. він почав працювати в компанії ZEISS як науковець. За два роки став головою відділу розробки геодезичних систем, а потім керівником бізнес-підрозділу. У 2000 р. він перейшов у підрозділ Carl Zeiss Meditec.

«Для мене Heidelberg є флагманом німецького машинобудування. Я бачу величезний потенціал у майбутньому у великому досвіді її співробітників, розгалуженій глобальній організації і бренді, що міцно зарекомендував себе», – сказав Людвін Монц.

Правління компанії планує продовжити контракт із фінансовим директором Маркусом А. Вассенбергом до 2027 р. Цим рішенням Heidelberg розраховує забезпечити наступність щодо досягнутої фінансової стабільності та стратегічної перебудови.