Значні технологічні досягнення останніх чотирьох десятиліть включають такі інженерні рішення, як контроль тиску, ефективна технологія сушки VelociDryer. В останні роки компанія також стала піонером у галузі контролю в’язкості.

Флексографічні друкарські машини TRESU, а також системи подачі фарби і покриттів і високопродуктивні камер-ракельні системи, встановлені на багатьох машинах за OEM-контрактами по всьому світу, разом з повним портфоліо витратних матеріалів та сервісних пропозицій є ключовими складовими партнерства компанії з замовниками.

Група TRESU має великий досвід розробки та виробництва інженерних рішень для індустрії друкованого паковання, які компанія постачає безпосередньо кінцевим клієнтам, виробникам обладнання та партнерам. Програма виробництва флексографічних друкарських машин TRESU передбачає практично всі застосування у пакованні, вкл. складні картонні коробки, паковання для рідин, гофроване та гнучке пакування тощо. TRESU також пропонує повний спектр високоточних допоміжних пристроїв для виробників оригінального устаткування та кінцевих користувачів на ринках флексографічного, глибокого й офсетного друку.