Нові демо-центри, спроектовані відповідно до принципів сталого розвитку, відкрили двері в 4 кв. 2021 р. і представили найбільш сучасні інструменти для цифровізації процесів і робочі потоки для друку та конвертінга.

Один з них — Comexi Cloud, цифрова сервісна платформа, яка допомагає клієнтам поліпшувати ефективність роботи підприємства через аналіз виробничих даних. Це дасть змогу створювати так звані «розумні фабрики».

Comexi є одним зі світових лідерів в сегменті обладнання для виробництва гнучкого паковання, представлена ​​в більш ніж 100 країнах на 5 континентах, має виробництва в Жироні та Бразилії. У 2020 році її обіг склав більше €100 млн, і компанія має намір зберегти двозначний показник зростання в 2021 р.

Технологічний центр Manel Xifra Boada в Жироні інтегровано у виробничий майданчик Comexi на 2500 м2 багатофункціонального простору. Після завершення реновації його буде оснащено дев’ятьма найновішими машинами, тут буде обладнано приміщення для додрукарської підготовки та виготовлення форм у співпраці з лідерами ринку (Esko, DuPont та Asahi).

Північноамериканський технологічний центр у Майямі площею 1000 м2 почне діяльність зі встановлення ламінатора та бобінорізки до кінця 2021 р., а на початку 2022 тут планується інсталювати широкорулонну флексографічну машину з центральним друкарським циліндром. Центр дотримуватиметься тієї ж філософії, що й CTec в Жироні. Він не лише символізує крок вперед у плані розширення компанії на американському ринку, а й дозволить оперативно розробляти кастомізовані рішення для місцевих клієнтів. Крім того, Comexi зміцнить присутність в США, організувавши нові офіси, склад запасних частин і вклавши понад $1 млн у логістику.