Слухачі дізнаються про теорію кольору, про те, як вимірювати, контролювати і передавати колір для поліпшення виробничих процесів, скорочення відходів і досягнення цілей сталого розвитку.

«Торік компанія анонсувала перший віртуальний курс серії семінарів Fundamentals Seminar Series «Основи кольору і зображення». Ми раді оголосити, що другий курс «Основи контрольно-вимірювальних приладів і контролю якості» (FIQC), тепер теж доступний онлайн, — каже Радж Шах, віце-президент з маркетингу X-Rite і Pantone. — Разом ці курси — суміш теорії кольору та практичної інформації, яка допоможе слухачам впровадити стандарти вимірювання кольору й якості в робочі процеси та ланцюжки постачань».

Для підвищення ефективності дистанційного навчання слухачі мають доступ до дискусійного форуму та сесій питань та відповідей з експертами X-Rite Color Expert.

Серія семінарів «Основи» включає курси:

  • Основи кольору і зображення (FOCA), присвячений науці про колір і зображення. Від фізики кольору до освітлення, спектрофотометрів і колірних даних.
  • Основи контрольно-вимірювальних пристрої та контролю якості (FIQC), практикум з контролю якості кольору з використанням інструментів та програмного забезпечення X-Rite. Теми включають створення стандартів кольору, розробку відповідних допусків кольору та вимірювання зразків щодо цільових кольорів під час аналізу результатів.

Зареєструватися на онлайн-семінари можна за посиланням