На стенді демонструватиметься принтер на технологічній платформі P5, що вийшла на ринок в 2018 р. За словами виробника, вона відрізняється видатною універсальністю та ефективністю. У світі вже встановлено понад 100 гібридних принтерів P5 350 для друку на гнучких і жорстких матеріалах завш. до 3,5 м. Для оснащення всієї лінійки продуктів P5, вкл. моделі P5 210/HS, P5 350/HS і P5 250 WT, Durst пропонує автоматичні системи Durst Automat для подачі та вивантаження матеріалів.

Durst Automat забезпечує високу продуктивність у автоматизованому виробничому циклі та дає змогу швидко змінювати матеріали між рулонним і планшетним друком на гібридних принтерах серії P5. Опція Multiroll значно спрощує заміну рулонів, а опція Dualroll дає змогу друкувати на двох рулонах макс. шириною 1,6 м кожен.

При друці на жорстких матеріалах можна розділити друкарський стіл на 6 частин.

На стенді вперше демонструватиметься високошвидкісна версія принтера P5 350 HS з макс. швидкістю друку 700 м²/год у поєднанні з Durst Automat і опцією друку на гофрокартоні.

Для друку вивісок Durst покаже новий принтер P5 TEX iSUB із вбудованою системою термофіксації для сублімації c проміжним носієм або прямого друку на поліефірних тканинах. Сублімаційні чорнила P5 Sublifix забезпечують, за словами виробника, яскраві кольори, чіткі зображення навіть на складних матеріалах, таких як светоблокірующіе або світлорозсіюючі. Крім чорнил CMYK, доступні світлі версії блакитного, пурпурового та чорного кольорів, що розширюють колірний обхват.

Вбудований фінішний модуль Durst P5 TEXiSUB можна використовувати для зшивання матеріалів у лінію. Відвідувачі виставки вперше побачать на стенді Durst Group новий планшетний принтер VR6D виробництва Vanguard Digital Printing Systems, яку Durst придбала у 2020 році. Виробник запевняє, що новинка відрізняється привабливим співвідношенням «ціна/продуктивність» і може бути налаштована для різного застосування завдяки модульної конструкції.