На стенді демонструватиметься виробнича лінія UVgel Wallpaper Factory, що включає принтер Colorado 1650 і обладнання Fotoba: систему подачі з рулонів великих розмірів Jumbo Roll Loader JRL 170, високоточний модуль різання шпалер XLD 170WP і модуль намотування REW 162. Виробник позиціонує лінію як «повністю автоматизоване рішення для виготовлення високоякісних шпалер за індивідуальним замовленням».

Другий принтер Colorado 1650 на стенді також буде оснащено модулями Fotoba Jumbo Roll для подачі та намотування рулонів великих розмірів для демонстрації друку можливості великих накладів без втручання оператора.

Продемонструють також планшетний світлодіодний УФ-принтер Arizona 135 GT з продуктивністю 34,2 м²/год у конфігурації «CMYK + білий», який може друкувати на жорстких матеріалах ф. до 1,25×2,5 м і завт. до 50,8 мм. Його також можна модернізувати на місці до гібридного для роботи з рулонами шириною 2,2 м і масою до 50 кг, вкл. тонкі та термочутливі матеріали.

Принтер демонструватиметься на виставці з новими УФ-чорнилами IJC358, що мають, за словами виробника, «чудові адгезійні властивості». Вартість Arizona 135 GT починається приблизно з €69 тис. за базову модель, а з опцією друку на рулонних матеріалах сягає €85 тис. На стенді оператори Arizona 2380 XTF продемонструють, як користувачі можуть підвищити продуктивність більш ніж на 20%, звівши до мінімуму потребу в маскуванні незадіяних зон вакуумного столу, а також при роботі зі складними матеріалами (картон, дерево та скло).

Також демонструватимуться можливості зі створення на Arizona 135 GT друкованих текстур з використанням ПЗ Touchstone, що допомагає користувачам створювати дорогу друковану продукцію, вкл. додатки для внутрішнього декору, друк шрифта Брайля, репродукції образотворчого мистецтва та POS-матеріали.

Принтери на стенді працюватимуть під управлінням ПЗ Onyx 21 RIP і OneVision. Також відвідувачі побачать безперервний автоматизований робочий процес з використанням принтерів Colorado і Arizona, ПО OneVision і ріжучого плоттера Zund S3.