«Epson PaperLab дає змогу вдихнути нове життя у офісний папір, виробляючи новий з використаного, створюючи сприятливе коло, засноване на вторинній переробці. Зниження впливу на довкілля за допомогою цього пристрою одразу ж викликало зацікавлення клієнта», — заявив Ріккардо Бруски, президент і головний виконавчий директор TT Tecnosistemi.

PaperLab перетворює використаний папір у новий за допомогою процесу, заснованого на технології Epson Dry Fiber практично без використання води. PaperLab може виробляти до 720 аркушів ф. A4 або 360 аркушів ф. A3 на годину. Вартість пристрою — близько €100 тис.

Автор концепції «гуманістичного капіталізму» і дизайнер 2021 р. за версією британського GQ Брунелло Кучинелли каже: «Я мрію про таку форму гуманістичного сучасного капіталізму зі стародавнім корінням, в якому прибуток досягається без шкоди чи образи для кого-небудь, і частина його спрямовується на ініціативи, які дійсно можуть поліпшити умови життя людини. Я не хотів би жити в світі, де все зводиться до чистого прибутку. Гроші цінні лише тоді, коли витрачаються на поліпшення життя і зростання людини, і це мета, якої я намагаюся досягти».